Політика конфіденційності - OHUENO – Simple Emotion Політика конфіденційності
меню
Uah
Usd
EUR

Кошик

Кошик

Політика конфіденційності

Загальні положення

Управління даними https://ohueno-official.com/(далі – «Сайт») здійснює фізична особа підприємець Бежан Юрій Юрійович (ІНН 3058514899), який є зареєстрованим та чинним відповідно до вимог законодавства України (далі – «Компанія»). Компанія з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами, що надаються Сайтом; у зв’язку з чим Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача. 

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика») встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

 

Збір та використання персональних даних

Власником та розпорядником персональними даними користувачів Сайту є фізична особа підприємець Бежан Юрій Юрійович. 

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме: – даних, які надає користувач як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; – файлів cookie; – ір-адреси; — параметри та налаштування інтернет-браузерів (User — agent). Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я та прізвище, логін та пароль доступу, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних з метою використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці метою їх обробки. 

Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються. 

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов’язкова інформація, користувач буде про це повідомлений в момент збору такої інформації. Компанія не збирає будь-яку інформацію, щодо опрацювання якої законодавством встановлені певні вимоги, як інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані щодо здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»). Компанія збирає дані щодо статистики відвідування Сайту. Інформація може містити інформацію про з’єднання, трафіку, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Використання файлів cookie

Cookie — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує веб-сайт. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігаються в комп’ютері, доки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Важливо:

  • при повторному відвідуванні користувачем Сайту дані файлів cookie оновлюються;
  • у більшості випадків веб-браузер за замовчуванням дозволяє автоматично зберігати файли cookie на пристрої користувача;
  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, і для цього Компанії необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії покращити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та навігацію Сервісу. Згідно з класифікацією Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), компанія використовує такі категорії файлів cookie:

Строго необхідні файли cookie-потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці та при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту.

Також здійснюють запам’ятовування попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку у тій самій сесії. Експлуатаційні файли cookie- агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: час перебування на Сайті, найчастіше відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найбільш цікавими для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія тощо. Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей. 

Функціональні файли cookie — використовуються для збереження налаштувань або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнення повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів під час переходів, а також інші параметри налаштування Сайту.

Файли відстеження (трекінги) сторонніх сервісів та сервісів аналітики: Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, Alphabet Inc., Google та інші.

 Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу на те, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. 

Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс:

– Умови використання Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

Керування файлами cookie: Основні веб-браузери (наведені нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Щоб вимкнути їх, скористайтеся функцією довідки у своєму браузері.

Microsoft Edge – https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement 

Mozilla Firefox – https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies 

Google 

Chrome – https://support.google. com/chrome/answer/95647?hl=ua 

Opera — http://help.opera.com/Windows/11.50/ua/cookies.html 

Safari for macOS — https://support.apple.com/kb/PH21411? locale=en_US

Важливо:

* конфігурація параметрів файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;

 Слід нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie;

* відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту та неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Щоб звернутися до Компанії з використання файлів cookie, надішліть повідомлення електронною поштою на [email protected] Якщо користувач не включає використання файлів cookie або спеціально видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту користувачеві буде повторно запропоновано включення та використання файлів cookie. Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається та не розповсюджується у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

 

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначено для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, що не досягли повноліття, у зв’язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, їхню конкретну мету та необхідність використання тих чи інших сервісів Сайту.

Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії. 

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. 

Компанія надає доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) на користь національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права суб’єкта персональних даних

Компанія доводить до Вашої інформації про Ваші права як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;

8) звертатися зі скаргами на опрацювання своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, що має правові наслідки. 

 

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, що Вами надано Компанії відповідно до цієї Політики, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, що обробляються Компанією, будь ласка, звертайтесь до Компанії за електронною поштою [email protected]


Ком’‎юніті